dimecres, 13 de maig del 2015

CORRER PER L'AUTISME: 2ª CURSA SOLIDÀRIA



Us recordem que el proper 31 de maig es celebrarà la 2ª Cursa Solidària al Club Nàutic Port d'Aro en la qual hi esteu tots/es convidats. A més a més, tots els participants a la cursa tindran una samarreta tècnica de regal i pels 100 primers hi haurà un petit obsequi sorpresa. No us ho perdeu!!!





  

REGLAMENT


DATA I LLOC:

El dia 31 de maig de 2015 a Platja d'Aro. Al Club NàuticPort d’Aro, entrada per l’avinguda Verona Terol.

SORTIDA , ARRIBADA I DISTÀNCIES:

Cursa: Sortida a les 10: 30h des de l’entrada de la Platja del Francès del Port d’Aro . L'arribada és al mateix lloc. Amb una distància de 6,5 Km per terreny mixta(asfalt/terra). El temps màxim per acabar la cursa és 1 hora.

PARTICIPANTS:

Hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgin i vulguin córrer per l'autisme. S'ha d’estar ben preparat físicament per a fer front una distància de 6,5 Km. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova, ni dels accidents que es puguin produir o provocar, si bé vetllarà per tal d’evitarlos. La cursa estarà limitada a 200 participants.

DORSALS:

El lliurament de dorsals serà a partir de les 8:30hores del matí el mateix dia de la cursa i en el lloc de sortida. Si s’ha fet la inscripció on-line, a la recollida del dorsal, serà imprescindible portar el comprovant de pagament. Els participants hauran de dur el dorsal en lloc ben visible.
 
INSCRPCIONS:

El preu de la inscripció per a la cursa és de 8 €.

Les inscripcions anticipades es podran realizar a partir del dimecres 1 d'abril fins al dijous 28 de maig. Per inscriure's en línia cal que es faci l'ingrés al número de compte ES13 0030 2096 360000974271 indicant el nom i cognoms del participant. Recorda que el dia de la cursa és imprescindible portar el resguard bancari, sense ell no serà vàlida la teva inscripció.

Els participants que no hagin fet la inscripció de manera “on line” es podran inscriure de 8:30h a 9:50h del matíal mateix lloc de la sortida. Es tancaran les inscripcions en arribar al límit establert de 200 participants. Per donar la inscripció per totalment finalitzada s’hauran d’haver complert tots els passos i tramitar el pagament de l’import total. Un cop formalitzat el pagament, no es retornaran els diners en cap cas.

RECORREGUT:

El recorregut estarà totalment marcat amb cintes i marques de l'organització i personal autoritzat en les cruïlles més conflictives. La cursa no serà cronometrada durant el recorregut. La solidaritat i el respecte dels participants seran crucials, tant de cara a altres participants en cas de necessitar ajuda com a l’hora de saber escoltar les indicacions dels voluntaris.
 
RECORREGUT ALTERNATIU:

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la seva suspensió si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho.
 
AVITUALLAMENTS:

Hi haurà un punt d'avituallament al Km. 3 i a l'arribada. Ambdós líquid/sòlid.
 
OBSEQUIS:

S’obsequiarà a TOTS els participants amb una SAMARRETA TÈCNICA. Els 100 primers inscrits, a més, tindran un obsequi sorpresa. Seran premiats les primeres posicions tant masculines com femenines. El lliurament dels premis serà a les 12:00 hores.
 
DRET A L’IMATGE:

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto on aquesta surti.
 
MEDI:

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses situades als diferents punts de control i a no malmetre de qualsevol manera l’entorn. Es tracta d’una activitat que té un recorregut per un paratge concret d’una gran bellesa, per tant demanem que sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

 
Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada