CONTACTE

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu fer-ho per diverses vies:

A través del nostre Facebook Viu Autisme 
Enviant un correu a viuautisme@gmail.com 
Trucant al  972818341 dilluns, dimars o dimecres de 16:00 a 19:00. 

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Conformitat amb el capítol II de la Llei LSSICE 34/2002, informem que aquesta pàgina és propietat de VIU AUTISME domiciliat en c / ESCOLES n. 2, 17250, PLATJA D'ARO, de GIRONA i amb CIF G55156152, amb número de telèfon 972818341, viuautisme@gmail.com.

Les finalitats de la Llei de protecció de dades 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter Personal VIU AUTISME us informem que les dades que voluntàriament ens proporciona seran incorporades en un fitxer mixt de dades de caràcter personal, declarats per l'agència de protecció de dades, la finalitat del qual és la marca la comercials i administratius tràmits necessaris en la relació amb socis que ha implantat totes les mesures de seguretat establertes al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre.
Els sotasignats garanteix la veracitat de les dades facilitades i es compromet a comunicar qualsevol modificació que es produeixi en el mateix.

L'enviament de dades personals és obligatori per contacte i rebre informació sobre els continguts i activitats de VIU AUTISME .

No per facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades és la incapacitat per subscriure's, inscriure o rebre informació sobre les activitats de VIU AUTISME .
D'acord amb la Llei Orgànica de protecció de dades 15/1999, de 13 de desembre, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició enviant una carta a VIU AUTISME, amb domicili al c / ESCOLES n. 2, 17250, PLATJA d'Aro, GIRONA, o enviant un correu electrònic a viuautisme@gmail.com indicant com assumpte: "LOPD, drets arc", i adjuntant fotocòpia del seu DNI, com indica la llei.

Per exercir aquests drets, és necessari que li doni crèdit la teva personalitat enviant fotocòpia del document nacional de identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en dret.
VIU AUTISME no cedirà en les vostres dades a tercers. No obstant això, en el cas de ser transferits a qualsevol empresa es produiria abans d'obtenir informació de lliurament, sol·licitar el consentiment de l'afectat.

L'acceptació i el consentiment

L'usuari declara haver estat informat de les condicions de protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat de les mateixes de VIU AUTISME en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de protecció de dades personals.

Per tant, utilitzar aquest formulari per contactar amb VIU AUTISME , jo estic autoritzant expressament l'ús de les meves dades d'enviament de comunicacions comercials, per qualsevol mitjà (incloent-hi correu electrònic) i pot anul·lar aquesta autorització, quan volen, dirigir-me a VIU AUTISME .

CONTINGUT I ENLLAÇOS (LINKS)

VIU AUTISME es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar informació continguda al seu lloc web i pot fins i tot limitar o denegar l'accés a aquesta informació a aquells usuaris.
VIU AUTISME no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina Web propietat de VIU AUTISME
La presència de "links" o enllaços a les pàgines Web de VIU AUTISME té finalitat merament informativa i qualsevol suggeriment, invitació o reconeixement en ells.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines Web, disseny gràfic, blogs i codis són propietat de VIU AUTISME i és per tant prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat realitzada amb els continguts de les pàgines Web o fins i tot citant la font, sense el consentiment per escrit de VIU AUTISME .

LEGISLACIÓ

Relacions generals entre VIU AUTISME usuaris de serveis de telemàtica, presents en aquesta web o blog, estan subjectes a la legislació i jurisdicció espanyola.