Activitats


A Viu Autisme realitzem diferents activitats pensades tant per les famílies com pels nens i nenes de l'associació.


ACTIVITATS MENSUALS


 TROBADES DE FAMÍLIES


Des de Viu Autisme hem creat un espai mensual on pares, mares i familiars amb TEA puguin intercanviar experiències i expressar les necessitats que sorgeixen de la realitat diària de conviure amb TEA. Aquest espai acollidor i constructiu, està guiat pel psicòleg David Encinas, el qual proposa recursos i estratègies en funció de les necessitats plantejades.


Durant la trobada de famílies, els nens i nenes també tenen el seu lloc per divertir-se i conviure amb altres nens. L’Espai de Joc està dinamitzat per monitors voluntaris amb experiència en l'àmbit de TEA.ACTIVITATS SETMANALS


ACTIVITAT AQUÀTICA


Un cop a la setmana... anem a la piscina!

Els divendres, els nens i nenes acompanyats sempre d'un familiar, realitzen l'activitat a la piscina municipal de Sant Feliu de Guíxols, la Corxera.

L'objectiu d'aquestes sessions, és aprendre a seguir les pautes del monitor, a interaccionar i adquirir les habilitats necessàries dins el medi aquàtic, però sobretot,  passar-s'ho bé amb l’aigua!


TALLER DE PSICOMOTRICITAT

Ja està en marxa el taller de psicomotricitat, el qual es realitza a Llagostera dos cops al mes amb dos grups diferents, el primer grup el constitueixen els més petits, i el segon grup són els més grans. A més a més, cada nen/a ha d'anar acompanyat per un familiar (ja sigui el pare o la mare) per realitzar les diferents activitats seguint la orientació i instrucció de la monitora del taller.
L'objectiu d'aquest taller és millorar les condicions motores dels nostres nens/es, per tal de que aquests es puguin desenvolupar de la millor manera possible, mitjançant diferents exercicis que decideix el professional que realitza el taller. 
Esperem que els nostres nens/es aprofitin molt aquestes sessions i evidentment que s'ho passin molt bé!!