dijous, 26 de març de 2015

CORRE PER L'AUTISME - 2ona CURSA SOLIDÀRIAL'any passat en motiu de la celebració del dia internacional de conscienciació sobre l'autisme i el 2n aniversari de Viu Autisme, vam organitzar la primera cursa solidaria oberta a tothom. Degut a l'èxit de la primera edició.. aquest any tornem a "correr per l'autisme" a la segona cursa solidària!!! En aquesta ocasió l'esdeveniment tindrà lloc al Port Nàutic Port d’Aro de Platja d’Aro, el dia 31 de maig a partir de les 09:30.

El recorregut de la cursa es apte per la gent que s'inicia en les curses populars així com per als que ja tenen experiència i volen exprimir les seves energies corrent per una causa tan especial com és la conscienciació de la societat sobre què implica tenir autisme. Per tal que la cursa tingui un to més popular i de companyerisme, no es farà cronometratge oficial, tot i que si orientatiu. Als tres primers classificas masculins i femenins se'ls lliurarà un premi sense tenir en compte l'edat o la categoria. 

DADES TÈCNIQUES

Distància:  6.5 Km
Modalitat: Asfalt/Camí
Dia: 31 de maig del 2015
Hora sortida: 10:30h
Lloc: Club Nàutic Port d’Aro, entrada per la Platja del Francès.


INSCRIPCIONS

Per inscriure't a la cursa ho pots fer de dues maneres: anticipada de manera online o el mateix dia de la cursa. En qualsevol cas, l'import de la inscripció és de 8€. Tots els diners recaptats aniran destinats una part, a cobrir les despeses d'organització i l'altra com a donatiu a l'associació Viu Autisme, concretament al projecte "sóc Teactiu".

Les inscripcions anticipades es podran realizar a partir del dimecres 1 d'abril fins al dijous 28 de maig. Per inscriure's en línia cal que es faci l'ingrés de 8€ al número de compte ES13 0030 2096 360000974271 indicant el nom i cognoms del participant. Recorda que el dia de la cursa és imprescindible portar el resguard bancari, sense ell no serà vàlida la teva inscripció! A més, totes les inscripcions anticipades tindran un obsequi garantit.


PLANIFICACIÓ HORÀRIA 


El planning que seguirem el dia de la cursa solidària sera el següent:

8:30-9:50 - Inscripcions i entrega de dorsals
10:30 - Inici de la cursa
10:00-12:00 - Castells inflables
12:00 - Entrega de premisANIMA'T I VINE A CORRE PER L'AUTISME!
*****
Durant els pròxims dies anirem actualitzant la informació sobre la segona cursa solidària

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada