dimarts, 21 de febrer de 2017

REGLAMENT DE LA 4a EDICIÓ CORRE PER L’AUTISME


DATA I LLOC:

El dia 2 d’abril de 2017 a Platja d'Aro. A la Plaça Poeta Sitjà de Castell d’Aro.

SORTIDA , ARRIBADA I DISTÀNCIES:

Cursa: Sortida a les 10h des de la Plaça Poeta Sitjà de Castell d’Aro. L'arribada és al mateix lloc. Amb una distància de 6’7 Km. per terreny mixta (asfalt/terra) i una dificultat fàcil, sense desnivell. El temps màxim per acabar la cursa és d’una hora.

Caminada popular: Sortida a les 10 hores des de la Plaça Poeta Sitjà de Castell d’Aro. S’iniciarà just després de la sortida dels corredors amb dorsal,  el recorregut serà el mateix que el de la Cursa.

PARTICIPANTS:

Cursa: Hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgin i vulguin còrrer per l'autisme. S'ha d’estar mitjanament preparat físicament per a fer front una distància de 6’7 Km. La cursa estarà limitada a 200 participants. (*)
El recorregut és apte per persones amb discapacitat.

Caminada: Hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgin i vulguin caminar per l'autisme, no serà necessària la inscripció per participar. (*)

(*) L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova, ni dels accidents que es puguin produir o provocar, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

Queden prohibits els vehicles motoritzats que no pertanyin a l’organització.

El recorregut de la cursa està pensat perquè es pugui realitzar per qui ho desitgi amb cotxet de nadó.

DORSALS:

El lliurament de dorsals serà de les 8:45 hores a les 10 hores del matí el mateix dia de la cursa i en el lloc de sortida. Si s’ha fet la inscripció on-line, a la recollida del dorsal, serà imprescindible portar el comprovant de pagament. Els participants, durant la cursa, hauran de dur el dorsal en lloc ben visible.

INSCRIPCIONS:

El preu de la inscripció per a la cursa és de 9 € com a donatiu per a l’Associació Viu Autisme.

Les inscripcions anticipades es podran realitzar a partir del dilluns 20 de febrer fins al divendres 31 de març. Per inscriure's en línia cal que es faci l'ingrés al número de compte ES13 0030 2096 360000974271 indicant el nom i cognoms del participant. Recordar que el dia de la cursa és imprescindible portar el resguard bancari, sense ell no serà vàlida la teva inscripció.


Els participants que no hagin fet la inscripció de manera “on-line” es podran inscriure el mateix dia de la cursa de 8:45h a 10h del matí en el lloc de la sortida. Es tancaran les inscripcions en arribar al límit establert de 200 participants. Per donar la inscripció per totalment finalitzada s’hauran d’haver complert tots els passos i tramitar el pagament de l’import total. Un cop formalitzat el pagament, no es retornaran els diners en cap cas.

Si no pots còrrer o participar però vols col·laborar amb VIU AUTISME ho pots fer amb el DORSAL 0, fent un donatiu de 5 €, al número de compte ES13 0030 2096 360000974271 indicant DORSAL 0, el nom i cognoms.

RECORREGUT:

El recorregut estarà totalment marcat amb cintes i marques de l'organització i personal autoritzat en les cruïlles més conflictives. La cursa no serà cronometrada durant el recorregut. La solidaritat i el respecte dels participants seran crucials, tant de cara a altres participants en cas de necessitar ajuda com a l’hora de saber escoltar les indicacions dels voluntaris.

Recorregut de la cursa de 6’7 Km: La cursa es portarà a terme dintre del municipi de Castell d’Aro i Platja d’Aro, s’iniciarà a la Plaça Poeta Sitjà de Castell d’Aro, els primers metres seran per asfalt fins arribar al carril bici de El Carrilet, on s’agafarà direcció Platja d’Aro, es passarà per davant de l’escola Vall d’Aro i es bordejarà el Riu Ridaura en direcció als Estanys de Platja d’Aro.  A continuació es creuarà el Carrer Tramuntana pel pont soterrat i a pocs metres s’accedirà a l’Av. S’Agaró per on els corredors tornaran a córrer per un tram de via pavimentada fins arribar al Parc dels Estanys. Dintre del Parc dels Estanys trobarem el punt d’avituallament on es podran agafar forces per començar el segon tram de cursa on es tornarà pel mateix carril bici però en direcció Castell d’Aro. A l’arribar al Camp de Futbol de l’Aro s’haurà d’agafar un camí de terra a la dreta que bordeja el camp de futbol i que arriba al camí vell de Sta Cristina. En aquest punt els corredors faran l’últim tram de la cursa per asfalt fins arribar a la Plaça Poeta Sitjà on es trobarà l’arc d’arribada.
RECORREGUT ALTERNATIU:

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la seva suspensió si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho.
 
AVITUALLAMENTS:

A la Cursa de 6’7 Km hi haurà un punt d'avituallament a la meitat del recorregut i, un altre,  a l'arribada. Ambdós líquid/sòlid.
 
OBSEQUIS:

S’obsequiarà a TOTS els participants de la cursa corre per l’autisme, amb una SAMARRETA TÈCNICA que serà lliurada juntament amb el dorsal.
Seran premiats les tres primeres posicions tant masculines com femenines. El lliurament dels premis serà a les 12:00 hores.
 
DRET A L’IMATGE:

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto on aquesta surti.
 
MEDI:

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses situades als diferents punts de control i a no malmetre de qualsevol manera l’entorn. Es tracta d’una activitat que té un recorregut per un paratge concret d’una gran bellesa, per tant demanem que sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

 
Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada