dimarts, 1 de març de 2016

3a edició CORRE PER L'AUTISME

Bon dia TEActius!

Com bé sabeu, el 2 d'abril és el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme i per celebrar-ho des de Viu Autisme organitzem la 3a edició de CORRE PER L'AUTISME!!! Enguany podràs triar entre caminar o correr ja que hem preparat una caminada popular de 1'4 km i una cursa de 6 km.  

A continuació us presentem l'eslogan i el reglament de la 3a edició de CORRE PER L'AUTISME

REGLAMENT
3a EDICIÓ CORRE PER L’AUTISME

DATA I LLOC:

El dia 2 d’abril de 2016 a Platja d'Aro. Al pavelló d’esports de Castell d’Aro. 

SORTIDA, ARRIBADA I DISTÀNCIES:


Cursa: Sortida a les 10:30h des de C. Carrilet davant del Pavelló d’Esports de Castell d’Aro. L'arribada és al mateix lloc. Amb una distància de 6 Km per terreny mixta (asfalt/terra) i una dificultat mitjana amb un desnivell acumulat de 124 metres. El temps màxim per acabar la cursa és de una hora i quart.


Caminada popular: Sortida a les 10:00h des de C. Carrilet davant del Pavelló d’Esports de Castell d’Aro. L'arribada és al mateix lloc. Amb una distància de 1,4 Km per terreny mixta (asfalt/terra) i una dificultat fàcil apte per tothom. El temps màxim per acabar la caminada és de 30 min., ja que en quan finalitzi s’iniciarà la cursa de 6 Km.


PARTICIPANTS:


Cursa: Hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgin i vulguin córrer per l'autisme. S'ha d’estar ben preparat físicament per a fer front una distància de 6 Km. La cursa estarà limitada a 200 participants.(*)

Caminada: Hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgin i vulguin córrer per l'autisme, no serà necessària la inscripció per participar. (*)

(*) L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova, ni dels accidents que es puguin produir o provocar, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

DORSALS:


El lliurament de dorsals serà de les 8:45 hores a les 10 hores del matí el mateix dia de la cursa i en el lloc de sortida. Si s’ha fet la inscripció on-line, a la recollida del dorsal, serà imprescindible portar el comprovant de pagament. Els participants hauran de dur el dorsal en lloc ben visible.


INSCRIPCIONS:

El preu de la inscripció per a la cursa és de 8 € com a donatiu per a l’Associació Viu Autisme.


Les inscripcions anticipades es podran realitzar a partir del dimarts 1 de març fins al dijous 31 de març. Per inscriure's en línia cal que es faci l'ingrés al número de compte ES13 0030 2096 360000974271 indicant el nom i cognoms del participant. Recordar que el dia de la cursa és imprescindible portar el resguard bancari, sense ell no serà vàlida la teva inscripció.

Els participants que no hagin fet la inscripció de manera “online” es podran inscriure el mateix dia de la cursa de 8:45h a 10h del matí en el lloc de la sortida. Es tancaran les inscripcions en arribar al límit establert de 200 participants. Per donar la inscripció per totalment finalitzada s’hauran d’haver complert tots els passos i tramitar el pagament de l’import total. Un cop formalitzat el pagament, no es retornaran els diners en cap cas.


RECORREGUT:


El recorregut estarà totalment marcat amb cintes i marques de l'organització i personal autoritzat en les cruïlles més conflictives. La cursa no serà cronometrada durant el recorregut. La solidaritat i el respecte dels participants seran crucials, tant de cara a altres participants en cas de necessitar ajuda com a l’hora de saber escoltar les indicacions dels voluntaris.


Recorregut de la cursa de 6 Km: La cursa es portarà a terme dintre del municipi de Castell d’Aro i s’iniciarà al C. Carrilet (Pavelló d’Esports), els primers metres seran per un tram del carril bici i on posteriorment després de passar per davant de l’escola Vall d’Aro es bordejarà el Riu Ridaura per un camí de terra, passant pel costat de la Hípica i del Càmping Mas St. Josep. A continuació es creuarà la Ctra. GI-662 pel pont soterrat que dona accés al Càmping Mas St. Josep i es trencarà pel camí de l’Olivera de Can Batet. En aquest punt essent el 3,8Km de la cursa trobarem el punt d’avituallament on es podran agafar forces per començar a pujar el tram més dur de la cursa, un tram de pujada de 600 metres per la zona de Canyet. S’arribarà a un encreuament de camins que ens portarà fins al barri de la Coma, després d’entravessar el Torrent de la Coma. Un cop al centre de Castell d’Aro i al girar al C. Carrilet es trobarà l’arc d’arribada.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12292637

Recorregut de la Caminada de 1,4 Km: Aquest any a part de la cursa corre per l’autisme, hem preparat una caminada popular amb un recorregut d’ 1,4 Km que es durà a terme pels carrers del nucli antic de Castell d’Aro, passant per punts d’interès històric, com l’antiga Estació del Carrilet que serà el punt de sortida i arribada, el Castell de Benedurmiens, la Pç. De la Creu i l’Església de Sta. Maria, així doncs per tots aquells que no coneixeu Castell d’Aro, a part de participar en una jornada solidària, podreu gaudir d’una  petita ruta turística pels carrers medievals de Castell d’Aro. Un recorregut fàcil, entretingut, apte per tothom i que tindrà una durada aproximada d’entre 20 i 30 minuts.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12249911
 

RECORREGUT ALTERNATIU:

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la seva suspensió si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho.
 

AVITUALLAMENTS:

A la Cursa de 6 Km hi haurà un punt d'avituallament al Km. 3,8 i a l'arribada. Ambdós líquid/sòlid.
 

OBSEQUIS:

S’obsequiarà a TOTS els participants de la cursa corre per l’autisme de 6 Km, amb una SAMARRETA TÈCNICA.

Seran premiats les primeres posicions tant masculines com femenines. El lliurament dels premis serà a les 12:00 hores.
 

DRET A L’IMATGE:

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto on aquesta surti.
 

MEDI:

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses situades als diferents punts de control i a no malmetre de qualsevol manera l’entorn. Es tracta d’una activitat que té un recorregut per un paratge concret d’una gran bellesa, per tant demanem que sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.


 
Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada